Vecka 38 (17.9-23.9 )

  • Måndag

    Tacofrestelse / Grisschnitzel med aioli

    8.50 € / 9.50 €
  • Tisdag

    Ugnsforell / Grisschnitzel med senapssås

    8,50 € / 9,50 €
  • Onsdag

    Flygande Jakob / Helstekt grisfilé med grönpepparsås

    8,50 € / 9,50 €
  • Torsdag

    Gulaschsoppa och fattiga riddare / Grisschnitzel med örtsmör

    8,50 € / 9,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås

    9,50 €
  • Lördag

    Burgundisk köttgryta

    15,00 €
  • Söndag

    Oxbringa med bearnaisesås

    18,00€
  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

Vecka 39 (24.9-30.9 )

  • Måndag

    Broilerlår med currrysås / Grisschnitzel med champinjonsås

    8.50 € / 9.50 €
  • Tisdag

    Flundra med gräddfilsås / Grisschnitzel med vitlökssmör

    8,50 € / 9,50 €
  • Onsdag

    Köttfärslimpa med brunsås / Helstekt grisfilé med gräddsås

    8,50 € / 9,50 €
  • Torsdag

    Korvsoppa med pannkaka / Marinerad grisfilébiff med bacon- jalapenomajonnäs

    8,50 € / 9,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med BBQ-sås

    9,50 €
  • Lördag

    Smörstekt röding med hollandaisesås och potatismos

    15,00 €
  • Söndag

    Porterstek med husets klyftpotatis

    18,00 €
  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00