Vecka 48 (23.11-29.11)

  • Lunch serveras. Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Fråga efter vegetariska alternativ av personalen.

  • Måndag

    Korvbiffar med brunsås och rödbetor (G), L / Grisschnitzel med löksås (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Tisdag

    Ugnsforell med gräddsås G, L / Grisschnitzel med baconsås (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Onsdag

    Ungersk köttgryta och smetana G, L / Grischnitzel Hawaii (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Torsdag

    Laxsoppa och pannkaka (G) L / Helstekt grisfilé med skogs-svampsås G, L

    9,50 € / 10,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G)

    10,50 €
  • Lördag

    Kvarkens friterad siklöja med ärt-pepparrotscréme och smörslungad dillpotatis L

    15 €
  • Söndag

    Nötfilébiff med kantarellsås G, L

    18 €

Vecka 49 (30.11-6.12)

  • Lunch serveras. Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Fråga efter vegetariska alternativ av personalen.

  • Måndag

    Grillad broilerfilé med currysås G, L / Wienerschnitzel (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Tisdag

    Köttfärslimpa med brunsås G, L / Marinerad grisfilébiff med bacon-jalapenomajonnäs G, L

    9,50 € / 10,50 €
  • Onsdag

    Spenatsoppa med ägg, bacon och plätt (G), L / Grischnitzel med aioli och lökring (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Torsdag

    Laxsoppa och pannkaka (G) L / Helstekt grisfilé med skogs-svampsås G, L

    9,50 € / 10,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G)

    10,50 €
  • Lördag

    Lammfärsbiff med tzatziki och picklad rödlök G, L

    16 €
  • Söndag

    Oxbringa black & white och potatisgratäng G

    18 €