Vecka 8 (17.2-23.2)

  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Fråga efter vegetariska alternativ av personalen.

  • Måndag

    Janssonsfrestelse med rödbetor G, L / Grisschnitzel med bacon-lönnsirapssmör (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Tisdag

    Husets leverbiffar med rårörda lingon G, L / Helstekt grisfilé med champinjonsås G, L

    9,50 € / 10,50 €
  • Onsdag

    Husets köttbullar med brunsås G, L / Grisschnitzel med dijonsenapssås (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Torsdag

    Spenatsoppa med ägg, bacon och plätt (G), L / Marinerad grisfilébiff med aioli G, L

    9,50 € / 10,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G)

    10,50 €
  • Lördag

    Burgundisk köttgryta med champinjon och bacon G, L

    13 €
  • Söndag

    Helstekt nötfilé med konjaksås och gräddpotatis G, L

    18 €

Vecka 9 (24.2-1.3)

  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Fråga efter vegetariska alternativ av personalen.

  • Måndag

    Kåldolmar med brunsås och rårörda lingon G, L / Grisschnitzel Hawaii (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Tisdag

    Klimpsoppa och fastlagsbulle L / Grisschnitzel med chilimajonnäs G, L

    9,50 € / 10,50 €
  • Onsdag

    Kentucky fried chicken med ranchsås (G), L / Grisschnitzel med tomatsås (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Torsdag

    Maletkött-texmexsoppa och pannkaka (G), L / Grisschnitzel auraostsås (G), L

    9,50 € / 10,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G)

    10,50 €
  • Lördag

    Panerad broilerfilé med mango-currymajonnäs och krysspotatis (G), L

    16 €
  • Söndag

    Marinerad helstekt grisinnerfilé med kantarellsås och svartvinbärsgelé G, L

    18 €