Vecka 2 (8.1-14.1 )

  • Måndag

    Pyttipanna med rödbetor / Grischnitzel med aurostsås

    8.50 € / 9.50 €
  • Tisdag

    Köttbullar brunsås och lingonsylt / Helstekt grisfilé med bearnaisesås

    8.50 € / 9.50 €
  • Onsdag

    Ugnsforell / Grisschnitzel med rosépepparsås

    8,50 € / 9,50 €
  • Torsdag

    Kokos-broilersoppa + fattiga riddare / Grisschnitzel med BBQ-majonnäs

    8,50 € / 9,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med choronsås

    9,50 €
  • Lördag

    Stekt sik med smörsås och pressgurka

    15 €
  • Söndag

    Nötfilébiff med baconsylt, vitlökssmör och röstipotatis

    17 €
  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

Vecka 3 (15.1-21.1 )

  • Måndag

    Pulled pork med BBQ-sås / Grischnitzel med senapssås

    8.50 € / 9.50 €
  • Tisdag

    Levergryta / Grisschnitzel med specialsås

    8.50 € / 9.50 €
  • Onsdag

    Flygande jakob / Wienerschnitzel

    8,50 € / 9,50 €
  • Torsdag

    Älgsoppa + pannkaka / Helstekt grisfilé med bearnaisesås

    8,50 € / 9,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med champinjonsås

    9,50 €
  • Lördag

    Stående bord; Helstekt grisfilé med mos och bearnaisesås

    15 €
  • Söndag

    Pepparbiff

    18 €
  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

Vecka 4 (22.1-28.1 )

  • Måndag

    Kåldolmar med brunsås och lingonsylt / Grischnitzel med färskostsås

    8.50 € / 9.50 €
  • Tisdag

    Mexikansk broilergryta / Helstekt grisfilé med gräddsås

    8.50 € / 9.50 €
  • Onsdag

    Smörstekt flundra med remouladsås / Grisschnitzel med rosépepparsås

    8,50 € / 9,50 €
  • Torsdag

    Maletköttsoppa + plätt / Grisschnitzel med aioli

    8,50 € / 9,50 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med koskenlaskija-paprikasås

    9,50 €
  • Lördag

    Fish & Chips

    15 €
  • Söndag

    Oxbringa black & white

    18 €
  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00