Vecka 2 (10.1-16.1)

  • Lunch serveras. Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Fråga efter vegetariska alternativ av personalen.

  • Måndag

    Kentucky Chicken (friterade kycklingklubbor) med ranchsås / Helstekt grisfilé med gräddsås G, L

    10€ / 11€
  • Tisdag

    Herrgårds rökta sidfläsk med stuvade makaroner och lingon L / Grisschnitzel med choronsås (G), L

    10€ / 11€
  • Onsdag

    Stroganoff av nötstek, serveras med smetana och saltgurka G, L / Hawaii Schnitzel (G), L

    10€ / 11€
  • Torsdag

    Spenatsoppa med kokt ägg och bacon + pannkaka (G), L / Grisschnitzel med Chiliomajonnäs (G), L

    10€ / 11€
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G), (L) / Kokos-linssoppa med friterad halloumi G, L

    11€ / 10€
  • Lördag

    Helstekt älgfilé med bearnaisesås och rostad potatis

    20€
  • Söndag

    Nöt yttrefilébiff med pepparrotssmör och picklad rödlök

    19€

Vecka 3 (17.1-23.1)

  • Lunch serveras. Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Fråga efter vegetariska alternativ av personalen.

  • Måndag

    STÄNGT pga personalens skolningsdag

    0
  • Tisdag

    Tacofrestelse G, L / Grisschnitzel med baconsås (G), L

    10€ / 11€
  • Onsdag

    Pulled Pork med BBQ-sås G, L / Grisschnitzel med senapssås (G), L

    10€ / 11€
  • Torsdag

    Kyckling-kokossoppa och fattiga riddare (G), L / Jägarschnitzel (G), L

    10€ / 11€
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G), (L) / Pasta med kallrökt lax

    11€ / 10€
  • Lördag

    Stekt röding med brynt-smörsås

    18€
  • Söndag

    Mörstekt oxbringa med rosmarin-rödvinssås och röstipotatis

    19€