Vecka 17 (22.4-28.4)

  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Måndag

    Bryggarstek med gräddig skysås

    18 €
  • Tisdag

    Stuvade makaroner med sidfläsk och lingon L / Grisschnitzel med specialsås (G), L

    9 € / 10 €
  • Onsdag

    Ugnsforell G, L / Grisschnitzel med BBQ-majonnäs (G), L

    9 € / 10 €
  • Torsdag

    Korvsoppa och plätt (G), L / Helstekt grisfilé med gräddig rödvinsås G, L

    9 € / 10 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G)

    10 €
  • Lördag

    Pannbiff med gräddsås och lök G, L

    14 €
  • Söndag

    Gris innerfilé med kantarellsås G, L

    18 €

Vecka 18 (29.4-5.5)

  • Lunch serveras Må-Fre kl. 10.30 - 14.00, Lö. & Sö kl. 11.00 - 15.00

  • Måndag

    Rökt laxfrestelse G, L / Grisschnitzel med musta pekkasås (G), L

    9 € / 10 €
  • Tisdag

    Köttfärslimpa med brunsås och lingonsylt G, L / Marinered grisfilébiff med örtmajonnäs G, L

    9 € / 10 €
  • Onsdag

    Buffé: Oxbringa med bearnaisesås och rösti G

    20 €
  • Torsdag

    Köttsoppa och pannkaka (G), L / Grisschnitzel Hawaii (G), L

    9 € / 10 €
  • Fredag

    Grisschnitzel med bearnaisesås (G)

    10 €
  • Lördag

    Burgundisk köttgryta G, L

    15 €
  • Söndag

    Nötfilébiff med baconsylt och vitlökssmör G, L

    18 €