Julmeny

  • Julmeny kan beställas mellan 4.11-23.12

  • Glögg

  • Förrätt

    whisky-senapssill, dill-citronströmming, varmrökt lax, rosolli, fyllda ägghalvor och Malax limpa.

  • Varmrätt

    Björkens julskinka eller Oravais rökeris rökta kalkon. Serveras med kokt potatis, fransk senapssås, ärter, morots- och kålrotslåda.

  • Efterrätt

    Lingonparfait med pepparkakskross och saltkaramellsås

  • Pris per person:

    35,00 €

Jullunch 9.12-20.12

  • Jullunch serveras mellan 9.12-20.12

  • Må-Fre kl. 11.00 - 15.00

  • Förrättsbord

    Sillar, strömming, varmrökt lax, kallrökt lax, ägg-räksallad, rosolli, syrad rödlök, leverpastej, svartvinbärsgelé och potatissallad.

  • Varmrättsbord

    Björkens julskinka, ärter, morots- samt kålrotslåda, kokt potatis och fransk senapssås

  • Efterrättsbord

    Risrynsgröt, plommonkräm och grädde

  • Pris per person:

    20 €